Маски

 • Филтри
 • Подреди по
  ...
 • Детска заштитна маска за повеќекратна употреба KF94 350 ден

  KF94 детските маски се дизајнирани со цел поголема заштита на носната и усната регија однсно респираторниот систем, кој совршен дизајн од една страна дава конфор, а од друга страна поголема заштита, со што децата прифаќаат да ги носат подолго време за разлика од останатите маски бидејќи се поудобни и помодерни од останатите модели.

  Воедно Детските заштитни маски KF94 се за повеќекратна употреба и се изработени од дупол мелблон со што е зголемена заштитната моќ на оваа детска маска за што поседуват CE Европска сертификација по (EU)2016/425 EN149:2001+A1:2009 Respiratory protective devices.

  Избери опции
Затвори Кошничка
Затвори Желби
Неодамна прегледани Затвори
Затвори

Затвори
Навигација
Категории