Бебиња/Деца

 • Филтри
 • Подреди по
  ...
 • Бејби оригано капки за нос 98 ден

  Бејби оригано назал капките се идеални за локално, темелно чистење на носната шуплина при течење на нос, синузити и разни инфекции, сувост, алергии.

  Избери опции
 • Бејби оригано назал спреј 249 ден

  Probotalife-100% Бејби оригано назал спреј

  Идеален е за локално, темелно чистење на носната шуплина при течење на нос, синузити и разни инфекции, сувост, алергии.

  Избери опции
 • Ново
  ДИНО силиконска лажичка 399 ден

  Возраст 4+ месеци, изработени од 100% силикон без штетни материјали, безбеден и мек за деца.
  Погодно за микробранова, машина за садови и замрзнувач.

  Додај во кошница
 • Термофорче против грчеви 450 ден

  Термофорчето против грчеви е уникатно и специјално дизајнирано за брзо загревање, наменето за новороденчиња кога имаат грчеви, како и при сите состојби кај кои е препорачлива топлина (болки во уво и др.).

  Со едноставно свиткување на паричката, течноста почнува да кристализира и се развива температура до околу 40 степени целзиусови. Така загреано се става на стомачето на бебето, но не директно, туку преку пелена или преку боди (облека). Потоа, се проврива и може повторно да се користи.

  Избери опции
 • Ново
 • Ново
  Коцкаста вакум силиконска чинија 799 ден

  Возраст 4+ месеци, изработени од 100% силикон без штетни материјали, безбеден и мек за деца.
  Вакумското дно спречува лизгање, померување и превртување.
  Погодно за микробранова, машина за садови и замрзнувач.

  Додај во кошница
 • Ново
  Диносаурус силиконски вакум чинија и лажичка 1,199 ден

  Возраст 4+ месеци, изработени од 100% силикон без штетни материјали, безбеден и мек за деца.
  Вакумското дно спречува лизгање, померување и превртување.
  Погодно за микробранова, машина за садови и замрзнувач.

  Додај во кошница
 • Килибарно ѓерданче за бебе 1,499 ден

  Baltic Baby-100% ќилибарно ѓерданче за ублажување на симптоми и болки и лесно никнување на запчиња кај бебиња и деца и подобар имунитет со сертификат за квалитет и потекло.

  Позитивното и благотворно дејство на ќилибарот (ценет минерал) е познат уште од многу одамна и се должи на присуството на сукцинатна киселина, докажана од страна на Нобеловецот и пионер на модерната бактериологија Роберт Кох, кој докажал дека не постои ризик од прекумерно влијание на човечкиот организам. Најквалитетен ќилибар е Балтичкиот ќилибар.

  Тие се традиционално Европско помагало за никнување на запчиња и се специјално рачно изработени со уникатни, сигурносни чворови и сигурносен навој за закопчување. Претставуваат идеален подарок и се наменети за над 3 месечна возраст.

  Избери опции
 • Килибарно ѓерданче за бебе + Гратис RAINBOW пенкало 1,499 ден

  Baltic Baby-100% ќилибарно ѓерданче за ублажување на симптоми и болки и лесно никнување на запчиња кај бебиња и деца и подобар имунитет со сертификат за квалитет и потекло.

  Позитивното и благотворно дејство на ќилибарот (ценет минерал) е познат уште од многу одамна и се должи на присуството на сукцинатна киселина, докажана од страна на Нобеловецот и пионер на модерната бактериологија Роберт Кох, кој докажал дека не постои ризик од прекумерно влијание на човечкиот организам. Најквалитетен ќилибар е Балтичкиот ќилибар.

  Тие се традиционално Европско помагало за никнување на запчиња и се специјално рачно изработени со уникатни, сигурносни чворови и сигурносен навој за закопчување. Претставуваат идеален подарок и се наменети за над 3 месечна возраст.

  Избери опции
 • Килибарно ѓерданче за бебе 1,499 ден

  Baltic Baby-100% ќилибарно ѓерданче за ублажување на симптоми и болки и лесно никнување на запчиња кај бебиња и деца и подобар имунитет со сертификат за квалитет и потекло.

  Позитивното и благотворно дејство на ќилибарот (ценет минерал) е познат уште од многу одамна и се должи на присуството на сукцинатна киселина, докажана од страна на Нобеловецот и пионер на модерната бактериологија Роберт Кох, кој докажал дека не постои ризик од прекумерно влијание на човечкиот организам. Најквалитетен ќилибар е Балтичкиот ќилибар.

  Тие се традиционално Европско помагало за никнување на запчиња и се специјално рачно изработени со уникатни, сигурносни чворови и сигурносен навој за закопчување. Претставуваат идеален подарок и се наменети за над 3 месечна возраст.

  Избери опции
 • Ново
  Стегосаурус вакум силиконски тањир 1,499 ден

  Возраст 6+ месеци, изработени од 100% силикон без штетни материјали, безбеден и мек за деца.
  Вакумското дно спречува лизгање, померување и превртување.
  Погодно за микробранова, машина за садови и замрзнувач.

  Додај во кошница
Затвори Кошничка
Затвори Желби
Неодамна прегледани Затвори
Затвори

Затвори
Навигација
Категории