УСЛУГИ

Интер Конекшн Груп е фирма со долгогодишна традиција, стабилни партнери и добавувачи,  која ги следи сите светски трендови во областа на здравата исхрана, додатоци во исхрана, хербални производи, органски производи, природна и органска козметика-увоз, производство, промоција и дистрибуција.

Нашата Органски сертифицирана палета по која сме најпрепознатливи и неизмерно горди е нашиот Трговски заштитен бренд Probotalife која содржи во своето портфолио 12 органски производи за чиј квалитет и доверба сведочат илијадници задоволни купувачи од сите возрасти. Probotalife ја донесе моќта на дивото органско оригано во форма на масло, чај, капки и спрееви за нос и грло и најновиот производ Пастили со диво оригано. Покрај нив тука е и кокосовото масло, маслото од црн кумин и дива кајсија.

Воедно сме и лидери во увозот на одредени производи кои го обележаа нашиот развој како назалниот Шведски аспиратор на секрет од нос Nose Frida, кој своевремено беше пионер и прв во својата област и го олесни дишењето и растот на многу бебиња и дечиња и уште од почетокот се докажа како големо олеснување за бебињата и децата заедно со Probotalife назалните спрееви и капки од диво оригано при сите настинки, грипови, респираторни бактерии и вируси, кашлици, течење на нос и им овозможи мирен сон како на бебињата така и на родителите.

Voli baby термофорче против грчеви во разни бои и форми кои ги олеснува грчевите и болките во стомачето кај бебињата и децата, но помага и при болка во уво и повреда како топла и ладна облога.

Baltic Baby килибарни ѓерданчиња со сертификат за географско потекло, изработени од најквалитетниот ќилибар на светот од Балтичкото море, богат со благопријатното дејство на сукцинатна киселина, во две бои-мултиколор и коњак.

Vitalis Doctor’s Group е уште еден познат, докажан и долгогодишен наш партнер од Србија со делотворни производи:Vitalis Sport и Vitalis Venogel.

Campotu со својот бренд VOONKA e од неодамна наш бизнис партнер со три иновативни производи со колаген, хијалурон и витамини кои спаѓаат во групата на додатоци на исхрана и тоа:таблети, кафе колаген-во форма на прашок и гумени бонбони.

Следејќи го развитокот на пазарот, неговите потреби во согласност со нашите перформанси, стандарди и опрема, стручни квалификации, чест и задоволство ни е да ви ја понудиме нашата нова услуга која со развитокот на социјалните медиуми и промоцијата на нови и модерни брендови побудува голем интерес како во Македонија така и регионално, а тоа е таканареченото производство “private label” на козметички производи за Вашата фирма, под Ваш бренд. Нашиот тим од професионалци ќе пристапи со големо внимание кон Вашата потреба и ќе предложи темелно решение кое ќе биде избрано и одобрено од Вас во најкраток рок, производството ќе се врши од страна на нашите искусни технолози кои ќе бидат одговорни за целиот процес од развојот па се до неговото амбалажирање, одобрување и пласирање на пазарот, во склад со вашите барања и законските норми и регулативи.

Наша цел е задоволен купувач и гарантиран квалитет кој ќе води кон долгогодишна взаемна доверба и соработка.

За сите информации контактирајте не преку емаил info@icg.mk или на телефон +389 71 359 770.

Затвори Кошничка
Затвори Желби
Неодамна прегледани Затвори
Затвори

Затвори
Навигација
Категории