Политика за испорака

Нарачките се доставуваат за 3-5 работни дена од процесирањето на истата. Доставата се врши во работно време наведено на дното на оваа страница.

Доколку живеете во село, нарачката ќе биде доставена до магацин на курирската служба во најблискиот град, од каде ќе можете сами да ја подигнете во рок од 7 дена.

Достава надвор од Македонија моментално е не достапна.

Доставата се врши до врата на адресата што ќе ја внесете при нарачка, ако има услови за тоа т.е. слободен паркинг или пристап до куќата т.е. зградата. Ве молиме при нарачка да внесете адреса каде најчесто има некој слободен да ја прими пратката. Доколку немате никој на домашна адреса, оставете адреса од вашето работно место. Доколку оставите адреса каде нема кој да ја прими пратката т.е. при промена на адресата за достава на веќе направена нарачка или повторно праќање на истата пратка, трошоците за повторна достава се на сметка на купувачот.

За сите прашања околу „Политиката за испорака“ контактирајте нè на info@icg.mk, или на контакт телефон: (+389)71-359-770.

Затвори Кошничка
Затвори Желби
Неодамна прегледани Затвори
Затвори

Затвори
Навигација
Категории